nagłówek h1

Plebiscyt Internautów - Wydawnictwo AS PRO MEDIA

Czytelnicy, Internauci! Startujemy z wyjątkowym Plebiscytem Internautów organizowanym przez Wydawnictwo AS PRO MEDIA. To jedyna okazja, by nagrodzić i wyróżnić autorów publikacji wędkarskich oraz producentów sprzętu wędkarskiego. Oddajcie swój głos i pokażcie, że to co robią dla Was autorzy oraz producenci, zasługuje na wysoką ocenę!

Dodano: 2020-01-23

W tym plebiscycie chcemy docenić tych, którzy przez ostatnie 12 miesięcy na łamach naszych e-czasopism Świat Karpia oraz Świat Suma&Spinningu przekazywali swoją wiedzę w postaci relacji, reportaży, felietonów czy artykułów instruktażowych dotyczących sportowego wędkarstwa karpiowego, spinningowego oraz sumowego. Z wydawnictwem w 2019 roku współpracowało 44 autorów, którzy przygotowali dla Was łącznie 144 artykuły. Wszystkie oczywiście mogliście bezpłatnie czytać za naszym pośrednictwem. Internauci, to Wy spośród nominowanych artykułów wybierzecie artykuł, który Waszym zdaniem powinien otrzymać wyróżnienie “ARTYKUŁ ROKU”.

Plebiscyt Internautów Wydawnictwa AS PRO MEDIA to również możliwość wybrania PRODUKTU ROKU w kilku kategoriach. Wyróżnimy producentów sprzętu karpiowego, spinningowego, sumowego oraz method feederowego. Nominowane do tej nagrody są produkty, o których mogliście przeczytać w naszych serwisach internetowych (e-czasopismo, portal, YouTube). W wielu przypadkach - po roku użytkowania tych produktów niejednokrotnie w trudnych wędkarskich warunkach, właśnie Wy możecie wybrać “PRODUKT ROKU” w poszczególnych kategoriach. Pokażcie, że liczy się to, jak produkt spisuje się nad wodą, a nie jak prezentuje się w katalogu!

Link do formularza plebiscytowego znajdziecie TUTAJ

Naszym partnerem jest EKSPERT-SKLEP.PL

Regulamin plebiscytu znajdziecie TUTAJ

Polecamy artykuły

Ni to mucha, ni to spinning, czyli pstrąg na jigi

Opowieści

Ni to mucha, ni to spinning, czyli pstrąg na jigi

Różne, często wydawać by się mogło zupełnie odmienne techniki wędkarskiego rzemiosła, mocno się przenikają. Ma to miejsce zwłaszcza w przypadku metod, którymi kusimy te same gatunki. Dziś, z racji rozpoczęcia sezonu na pstrągi, poruszę temat właśnie ich, jednak w sposób nieco odmienny niż zazwyczaj.

Kamil Zaczkiewicz

Wybierz swój motyw

Opowieści

Wybierz swój motyw

Czym chcesz fotografować, aparatem z matrycą 12 mln czy 42 mln pikseli? A może wolisz filmować w 4K i w roli zdjęć wystąpią stopklatki? A może z drona lub czymś na bazie Androida, w podczerwieni czy fotopułapką? Technika lśni swoim przepychem na sklepowych półkach, a ty musisz tylko wybrać.

Waldemar Ptak

Wywiad z Peterem Merkelem

Wywiad

Wywiad z Peterem Merkelem

Peter Merkel to jeden z najbardziej rozpoznawalnych łowców sumów w Europe, który ponad 12 lat współtworzy markę Black Cat, a do tego pracuje jako przewodnik wędkarski, nagrywa filmy i publikuje artykuły. Jak zaczęła się jego przygoda z wąsaczami oraz jak wygląda tworzenie sprzętu wędkarskiego? Zapr…

Jakub Dłubak

Portal wszystkich łowców sumów.
© 2017-2020 Wydawnictwo AS PRO MEDIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie erykszolc.com